Rollen som vikarie – vad handlar det om?

Att vara lärarvikarie innebär att ha ett riktigt och viktigt jobb. Du kommer att få vara med om både roliga, spännande och ibland utmanande uppdrag. Rollen som lärarvikarie kan se ganska olika ut. Helt enkelt för att verksamheter, barn, elever och lärare är olika.

Därför förväntar vi oss mycket av dig som vill jobba som lärarvikarie. Och med mer än 15 års intensiv talangjakt bakom oss vågar vi påstå att vi är riktigt vassa på att hitta fantastiska lärarvikarier. Vi vet också hur man bäst matchar bra vikarier till rätt uppdrag. Det innebär att du alltid kan lita på att du kommer att få uppdrag som passar just dig. Vi tror också att tillsammans blir allt mycket enklare. Och roligare! Därför lovar vi att stötta, hjälpa till så att du alltid har förutsättningar att göra ditt allra bästa!

På Lärarförmedlarna är du dessutom en del av ett fantastiskt nätverk av talangfulla kollegor att lära och utvecklas tillsammans med. Många av våra vikarier vittnar om att de har fått nya vänner för livet!

 

Vill du veta mer? Ladda ner vår smarta guide!

Ladda ner vår guide Rollen som vikarie. Här hittar du allt du behöver veta om uppdraget som vikarie hos Lärarförmedlarna, vad som förväntas av dig – och vad du kan förvänta dig av oss. Plus konkreta tips för de olika uppdragen.

 

Hur funkar det praktiskt på uppdragen?

Vad gör man på fritids, och hur funkar det att vara lärarvikarie i en klass 1-3? Här kan du läsa mer om de olika uppdragen?