Frågor och svar

Frågor om jobb


Hur söker jag jobb hos er?

Vad roligt att du vill jobba med oss! Gå in på “Sök jobb” och fyll i formuläret. Du kan välja roller, ämnen och nivåer du är intresserad av. Du kan alltid utveckla och diskutera dina val senare. Efter det får du göra vårt smarta jobbtest. Syftet med testet är att vi båda ska bli säkra på att du kommer att trivas med jobbet hos oss. Efter testet träffas vi!

Kan jag arbeta som konsult och fakturera er?

Ja, det går jättebra! Varmt välkommen med din ansökan.

Hur vet jag vilka jobb ni har?

Våra uppdrag tillsätts löpande så fort personer och uppdrag matchar. Därför är det viktigt att du anmäler ditt intresse i förväg. På så sätt finns du tillgänglig för de uppdrag vi jobbar med. Självklart får du alltid all information du behöver innan varje uppdrag.

Var finns ni?

Vi hjälper kunder i hela Sverige men de allra flesta finns i storstäderna. Vårt huvudkontor finns i Stockholm.

Hur mycket kan jag jobba?

Du kan jobba mycket eller lite, ofta eller sällan. Du bestämmer helt själv:) Du styr din kalender med hjälp av vår smarta jobb-app.

Hur snabbt får jag svar efter att jag gjort jobbtestet?

När du har gjort testet hör vi av oss inom 48 timmar. Undrar du över något? Chatta här på webben (i den svarta rutan längst ner till höger!), mejla, eller ring oss. Kontaktinfo hittar du längst ned på sidan.

Varför måste jag göra jobbtest?

En del i vår snabba, trygga jobbprocess är att göra jobbtester. De är skräddarsydda för dig som vill jobba i skola och förskola. Syftet med testerna är att både du och vi ska vara säkra på att du kommer att trivas med jobbet hos oss. Testerna säkrar också en fördomsfri rekryteringsprocess.

Support!

Ingen fara:) Chatta på webben så hjälper vi dig direkt!

Vad får jag för lön?

Din lön beror på vilken kompetens och erfarenhet du har. Det är bra att veta att vi erbjuder marknadsmässiga löner och har kollektivavtal. Vi kommer att diskutera lön lite längre fram i anställningsprocessen. Om du har frågor om lön innan dess är du alltid välkommen att höra av dig så berättar vi mer!

Har ni kollektivavtal?

Självklart har vi kollektivavtal! Vi är ett auktoriserat kompetensföretag med kollektivavtal – en trygghet för dig och våra kunder.

Vad behöver jag för utbildning och erfarenhet för att jobba hos er?

På Lärarförmedlarna jobbar utbildade och legitimerade lärare, pedagoger eller omsorgspersonal. Ibland kan annan bakgrund och erfarenhet vara relevant. I de allra flesta fall behöver du också tala och skriva svenska. I vissa fall kan engelska eller andra språk vara tillräckliga. Är du osäker på om dina erfarenheter räcker? Hör av dig till oss.

Jag har jobbat hos er förut och skulle vilja jobba med er igen. Är det möjligt?

Vad roligt att du vill jobba med oss igen! Hör av dig bara. Chatta, mejla jobb@lararformedlarna.se eller slå en signal 020-11 33 11.

Frågor om folk


Vad kostar era tjänster?

Du betalar alltid fast pris per timme. Timpris varierar beroende på personalens kompetens och erfarenhet. Lärarförmedlarna tar fullt ansvar för anställd personal. Alla kostnader ingår, inga extra kostnader tillkommer. Om din kommun, skola eller ditt företag har ramavtal med oss gäller avtalets prislista. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Vem ansvarar för personalen?

Lärarförmedlarna är arbetsgivare och tar fullt ansvar för anställd personal.

Har ni kollektivavtal?

Självklart har vi kollektivavtal! Vi är ett auktoriserat kompetens- och rekryteringsföretag med kollektivavtal – en trygghet för dig och vår personal.

På vilka orter finns ni?

Varje dag matchar vi bra personal till uppdrag på skolor över hela landet men de flesta av våra kunder finns i och runt storstäderna. Vårt huvudkontor finns i Stockholm! Hör av dig till oss så berättar vi mer. Chatta, mejla hej@lararformedlarna.se eller slå en signal 020-11 33 11.

Hur når jag er?

Det är enkelt att nå oss! Chatta och mejla dygnet runt alla dagar i veckan. Du får personlig service måndag – fredag, mellan 7-18.

Scroll to Top