Här jobbar sociala entreprenörer med pannben och passion


Att jobba i skolan kräver både pannben och passion. I gengäld får vi en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara förebilder för vuxenvärlden och samhället. Ett både utmanande och utvecklande uppdrag. För jobbet i skolan har aldrig varit viktigare än idag. Det är därför Lärarförmedlarna finns.

Vi tycker att lärare har världens viktigaste jobb. Men även lärare måste få vabba, vara sjuka eller lediga. Därför ser vi till att det som är undantagstillstånd för skolan, är vår professionella vardag. Vi är nära när andra behöver vara borta. 


Våra uppdrag

På Lärarförmedlarna ser vi till att dörren till klassrummet alltid står öppen för barn och elever. Det gör vi genom att hjälpa skolan och förskolan med riktigt bra personal – för kortare eller längre behov. Så kombinerar vi entreprenörsskap med ett starkt socialt engagemang. Vi har våra rötter i hantverket runt rekrytering och ledarskap. Vårt uppdrag är att ge den som jobbar med oss de bästa tänkbara förutsättningarna att klara sitt uppdrag – för att bidra till våra kunders verksamheter.

Vår personal

Vi hyr ut och rekryterar lärare, lärarvikarier och specialister till alla ämnen, inriktningar, nivåer och områden i skolan. Uppdragen varar alltifrån några timmar till hela läsår. Hos oss jobbar behöriga lärare och pedagoger eller skickliga yrkespersoner med lång arbetslivserfarenhet. De har djupa kunskaper och breda klokskaper att dela med sig av när ordinarie lärare inte kan vara på plats. Självklart jobbar vår personal tryggt med kollektivavtal.

Så gör vi skillnad

Lärarförmedlarna är störst i Sverige på personal till skola. Vi startade 1999. I över 20 år har vi professionaliserat den klassiska vikarielistan och ersatt den med smart teknik och moderna, effektiva lösningar som gör skillnad för skolan. Våra uppdragsgivare finns i förskolan och grundskolan, på gymnasiet, i vuxenutbildning, utbildningsföretag och myndigheter. Uppdragen är oftast upphandlade enligt lagen om Offentlig Upphandling. Ett ofta smalt och tufft nålsöga att ta sig igenom. Det är bra och kräver att vi är både innovativa och kreativa. Så bidrar vi till talangförsörjning för en ny tid.

Har du frågor eller vill veta mer? Tveka inte att höra av dig till mig eller någon av mina kollegor! Kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan. Spana också in Pamoja vårt systerbolag för dig som behöver bra vikarier för akuta behov.

Lärarförmedlarna är en del av peopleproductions.se


Talanger för en ny tid.

Bristen på talanger på arbetsmarknaden är inte bara en extrem utmaning – den är förödande för samhället och hindrar oss att lösa viktiga problem. Hela 3 av 4 arbetsgivare – i Sverige och världen – säger att kompetensbristen är deras enskilt viktigaste fråga. Utan rätt människor på plats kan företag och organisationer inte växa eller utvecklas. Det gäller även i skolan. 

Scroll to Top