Talanger för en ny tid.

Bristen på talanger på arbetsmarknaden är inte bara en extrem utmaning – den är förödande för samhället och hindrar oss att lösa viktiga problem. Hela 3 av 4 arbetsgivare – i Sverige och världen – säger att kompetensbristen är deras enskilt viktigaste fråga. Utan rätt människor på plats kan företag och organisationer inte växa eller utvecklas. Det gäller även i skolan.

Bristen på lärare är fortsatt stor i Sverige. Samtidigt lever vi i en ny komplex, snabbrörlig, teknikdriven värld som utmanar gamla sanningar och kräver att vi ställer nya frågor. Hur och var når vi alla dem som behövs för en stark och väl fungerande skola, i dag och i framtiden? Här räcker inte gamla arbetssätt.

Under 20 år har vi på Lärarförmedlarna därför utvecklat bevisat effektiva metoder och avancerad teknik som hjälper dig att lösa dina behov av kompetens. Med lång erfarenhet och kunskap, och intelligent ny teknik bygger vi smarta lösningar för moderna, modiga människor och organisationer. Och så gör vi skillnad i samhället.

Du som samarbetar med oss får också tillgång till Lärarförmedlarnas nätverk inom skola. Vår talangplattform för lärare och pedagoger är Sveriges största. 

Våra kunder och uppdragsgivare är kommuner, myndigheter och företag i hela landet. Vill du prata med någon av dem? Hör av dig!

Scroll to Top