Här finns ett friare jobblivÄr du utbildad eller erfaren lärare eller pedagog? Jobba med Lärarförmedlarna! Vi finns för alla visionära vägvisare och modiga motivatörer – och andra talanger som är nyfikna på skolans värld. Hos oss jobbar du fritt och flexibelt samtidigt som du tar nästa steg på jobb-resan.

Du kan välja mellan olika och spännande uppdrag som lärare eller pedagog. Vi hjälper också våra uppdragsgivare med specialister och experter inom utbildning och pedagogik. Tillsammans tar vi reda på vilka uppdrag som passar just dig!

Psst! Studerar du till lärare, eller vill du prova på jobbet i skola innan du bestämmer dig för att börja studera? Spana in vår systersajt Pamoja!Sök jobb – tre enkla steg

Vi är så glada över att du är nyfiken på Lärarförmedlarna! Är du utbildad lärare eller pedagog eller har lång erfarenhet? Sök jobb i tre enkla steg.


1

Fyll i ett kort formulär.

2

Gör vårt smarta jobbtest.

3

Om du går vidare ses vi för intervju.

Om du börjar jobba med oss får du både en ordentlig introduktion till jobbet och en personlig coach. Men först är det dags att fylla i uppgifter om dig. Klicka på “Sök jobb” så kommer du vidare. Lycka till!

Jobba i skola

På Lärarförmedlarna ser du till att dörren till klassrummet står öppen när ordinarie lärare är sjuka eller behöver vara borta. Oavsett om du är ett mäktigt matteproffs, ett verbalt språksnille eller har andra talanger, får du använda dina kunskaper och erfarenheter för att leda och inspirera barn, unga och vuxna. Ett viktigt jobb där du gör skillnad varje dag.

Jobba i förskola

Jobba med Lärarförmedlarna i förskola. Här handlar uppdragen om omsorg och undervisning med fokus på våra allra yngsta medborgare, från 1 till 6 år. Tillsammans tar vi reda på vilka uppdrag som passar just dig! 

Jobba som konsult

Har du dokumenterat lång erfarenhet och expertkunskaper inom utbildning och pedagogik? Då kanske du är intresserad av uppdrag som konsult hos Lärarförmedlarna?


Vem jobbar med Lärarförmedlarna?

Våra kollegor representerar flera generationer från 19-75 år med bakgrund i fler än 60 olika nationaliteter. Under ett år jobbar fler än 2000 personer hos oss. En del är nybakade lärarstudenter, andra är rutinerade yrkesproffs.

Somliga är mitt-i livet-människor som vågar göra verklighet av gamla eller nya karriärdrömmar. Andra har smala men vassa expertkunskaper och vissa är pensionärer som vill göra mer för fler.

Alla är olika, men en sak har de gemensamt – de är fantastiska förebilder för barn och unga och älskar att undervisa.

Vissa väljer att jobba några dagar i veckan, och andra vill jobba heltid under perioder. Här får du lära känna några av alla oss som jobbar med Lärarförmedlarna!


Saknar du oss?

Har du jobbat med Lärarförmedlarna tidigare och är sugen på att komma tillbaka? Det är enkelt!

Scroll to Top