Jobba i skola

Är du utbildad eller erfaren lärare eller pedagog? Med Lärarförmedlarna blir jobb-livet friare och enklare. Du kan jobba mycket eller lite, ofta eller sällan. Du väljer själv! Hos oss är det enkelt att kombinera dina intressen och engagemang. 

Hos Lärarförmedlarna finns många olika spännande uppdrag på alla nivåer från grundskola och fritids till vuxenutbildning. Våra lärarvikarier och konsulter jobbar med alla ämnen och inriktningar i skolan. Tillsammans tar vi reda på vilka uppdrag som passar just dig. 

Vi förväntar oss mycket av dig som vill jobba med oss. I gengäld lovar vi att hjälpa dig så att du alltid har förutsättningar att göra ditt allra bästa. Och du kan alltid lita på att du kommer att få uppdrag som passar just dig. 

Du kommer att få en ordentlig introduktion till jobbet och vi finns tillhands live, i chatt och på telefon när du behöver. 

Vår smarta app hjälper dig att ha koll på jobbet och på vår Lärwebb hittar du guider, lektionstips och annat stöd. Dessutom blir du del av ett fantastiskt nätverk av talangfulla kollegor att lära och utvecklas tillsammans med.


Endale, legitimerad lärare i kemi och naturkunskap. Jobbar med Lärarförmedlarna i skola.

Hej Endale! Berätta lite om dig själv!

– Min bakgrund är inom geovetenskap; jag studerade geologi i Ryssland och doktorerade i mineralogi och geokemi här Sverige. Efter det jobbade jag på universitetet i Addis Abeba i 15 år innan jag återvände till Sverige 2005. Det var då jag kom i kontakt med Lärarförmedlarna för första gången!


Fler kollegor

Elin, tidigare forskare i farmakologi. Studerar till mellanstadielärare. Jobbar med Lärarförmedlarna i skola. Läs mer

Ulf, fd. företagsledare och VD. Konsult inom affärsutveckling och headhunting. Jobbar med Lärarförmedlarna i skola. Läs mer

Jobba i förskola

Jobba med Lärarförmedlarna i förskola. Här handlar uppdragen om omsorg och undervisning med fokus på våra allra yngsta medborgare, från 1 till 6 år. Tillsammans tar vi reda på vilka uppdrag som passar just dig! 

Scroll to Top