Jobba i förskola

Är du utbildad eller erfaren förskollärare eller pedagog? Jobba med Lärarförmedlarna i förskola! Här handlar uppdragen om omsorg och undervisning med fokus på våra allra yngsta medborgare, från 1 till 6 år. Tillsammans tar vi reda på vilka uppdrag som passar just dig!

Vi förväntar vi oss mycket av dig som vill jobba med oss. I gengäld lovar vi att hjälpa dig så att du alltid har förutsättningar att göra ditt allra bästa. Och du kan alltid lita på att du kommer att få uppdrag som passar just dig. 

Du kommer att få en ordentlig introduktion till jobbet och vi finns tillhands live, i chatt och på telefon när du behöver. Vår smarta app hjälper dig att ha koll på jobbet och på vår Lärwebb hittar du guider, lektionstips och annat stöd. Dessutom blir du del av ett fantastiskt nätverk av talangfulla kollegor att lära och utvecklas tillsammans med.


Nigar – leg. lärare, studerar till förskollärare. Jobbar med Lärarförmedlarna i förskola och skola.

Hej Nigar! Berätta lite kort om dig själv!

– Jag är legitimerad lärare och studerar just nu till förskollärare. Parallellt med mina studier jobbar jag som lärarvikarie här på Lärarförmedlarna.


Fler kollegor

Margaretha, leg. förskollärare och specialpedagog. Jobbar med Lärarförmedlarna i förskola. Läs mer

Sophia, 40 års erfarenhet inom handels, kontor och IT. Jobbar med Lärarförmedlarna i förskola.

Jobba i skola

På Lärarförmedlarna ser du till att dörren till klassrummet står öppen när ordinarie lärare är sjuka eller behöver vara borta. Oavsett om du är ett mäktigt matteproffs, ett verbalt språksnille eller har andra talanger, får du använda dina kunskaper och erfarenheter för att leda och inspirera barn, unga och vuxna. Ett viktigt jobb där du gör skillnad varje dag.

Scroll to Top