Jobba som konsult – så funkar det

Har du dokumenterat lång erfarenhet och expertkunskaper inom utbildning och pedagogik? Då kanske du är intresserad av uppdrag som konsult hos Lärarförmedlarna? Att vara utbildningskonsult innebär att du under en period bidrar med specialistkunskaper inom ett specifikt område – på heltid eller deltid.

Det kan handla om alltifrån undervisning till pedagogik och handledning på alla nivåer från förskola till vuxenutbildning, i kommuner och myndigheter och i utbildningsföretag. Du kommer att uppleva både roliga, utvecklande och utmanande uppdrag. Rollen som utbildningskonsult kan se ganska olika ut. Helt enkelt för att verksamheter och uppdragsgivare är olika. Precis som det ska vara. Tillsammans tar vi reda på vilka uppdrag som passar just dig!

Du anmäler intresse för uppdrag som utbildningskonsult genom att dela ditt CV. Då blir du tillgänglig för de uppdrag vi jobbar med. Vi kontaktar dig direkt när det finns matchande behov. Följ oss i Sociala Medier för senaste nytt!


Ulf, fd. företagsledare och VD. Konsult inom affärsutveckling och headhunting. Jobbar med Lärarförmedlarna i skola.

Hej Ulf! Hur kommer det sig att du sökte jobb hos Lärarförmedlarna?

– Jag har alltid närt en dröm om att vara lärare! Och så dök en möjlighet upp om att realisera drömmen, nästan 60 år gammal. Nu arbetar jag som lärarvikarie, och kombinerar det med uppdrag inom strategisk affärsutveckling och headhunting. En perfekt blandning tycker jag!


Fler kollegor

Endale, legitimerad lärare i kemi och naturkunskap. Jobbar med Lärarförmedlarna i skola. Läs mer

Elin, tidigare forskare i farmakologi. Studerar till mellanstadielärare. Jobbar med Lärarförmedlarna i skola. Läs mer

Jobba i skola

På Lärarförmedlarna ser du till att dörren till klassrummet står öppen när ordinarie lärare är sjuka eller behöver vara borta. Oavsett om du är ett mäktigt matteproffs, ett verbalt språksnille eller har andra talanger, får du använda dina kunskaper och erfarenheter för att leda och inspirera barn, unga och vuxna. Ett viktigt jobb där du gör skillnad varje dag.

Scroll to Top