Tack! Nu är första steget klart.

Bra jobbat! Första steget är klart. Nu börjar det roliga. Nästa steg är vårt smarta jobbtest.

Nästa steg

Du får nu ett mejl med länk till testet. Kika i mejlkorgen. (Hittar du inte mejlet? Kolla i skräpkorgen, ibland smyger det sig in där av misstag:). Här är några tips om testet;

  • Gör testet så snart du kan. Det brukar vara enklast att göra testet direkt. Så kommer du snabbt vidare i processen.
  • Svara spontant och undvik att överanalysera frågorna.
  • Efter testet får du återkoppling på hur det gick. Du får svar senast nästa vardag!
  • Om du klarat testet träffas vi för en intervju.

Har du frågor eller behöver hjälp? Chatta med oss direkt här på webben.

Varför ska jag göra jobbtestet?

En del i vår snabba, trygga anställningsprocess är att göra jobbtester. De är skräddarsydda för dig som vill jobba i skola och förskola. Syftet med testerna är att både du och vi ska vara säkra på att du kommer att trivas med jobbet hos oss på Lärarförmedlarna. Testerna säkrar också en fördomsfri rekryteringsprocess.

Hur funkar jobbtestet?

Testet består av två delar och tar ca 25-30 min. I den första delen av testet kommer du att få svara på frågor om hur du tror att du skulle agera i olika jobbsituationer som lärarvikarie. Situationerna handlar om att initiativ, ansvar, ha integritet, visa empati, förmåga att anpassa sig, och samarbeta i jobbet. I den andra delen av testet kommer du att få svara på frågor som bedömer förmåga att lösa problem. Sammantaget handlar testet om förmågor som vi och våra kunder värdesätter och bedömer är allra viktigast i jobbet som lärarvikarie.

Har du frågor? Chatta, mejla eller ring. Lycka till!

Scroll to Top